Main Page Sitemap

Gratis medisinske råd online chat norge

Legevakten skal også hjelpe deg når du ikke er i nærheten av fastlegen din, for eksempel hvis du er på ferie eller reise.
Telefonbasert pasientvurdering, støttet av av avanserte algoritmer, revolusjonerer helsetjenester over hele verden og Capita Healthcare Decisions er i dag verdensledende på sitt felt.Du står her: English, alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet.Globalt støtter de over 320 millioner mennesker.Er du bekymret for din egen helse? .Alvorlig psykisk sykdom, mistanke om ekte drukket lesbisk sex hjemmelaget komplikasjoner i svangerskap, kuttskader som må sys.Få god veiledning fra våre kvalifiserte sykepleiere.Fordeler med Helsetelefonen, våre sykepleiere har tid til å lytte og snakke med deg.Hvis det er mulig bør du alltid ringe fastlegen først.Når du kommer til legevakten må du alltid ta kontakt med personalet slik at de kan gjøre en rask vurdering av hvor mye det haster.Skulle du gjerne snakket med en erfaren sykepleier der og da?Har du hatt våkenetter med sykt barn?Seksjon 2 Innhold, hvis du trenger hjelp på dagtid skal du først ringe fastlegen eller fastlegekontoret du hører til.Vi har taushetsplikt, helsetelefonen følger alle lover og offentlige regler for helseforetak.
Sjekk teddyfleece par cam kommunens nettside eller nummeropplysningstjenester.Våre kundeveiledere er tilgjengelig fra.30-16.00 mandag-fredag.For din egen sikkerhet blir alle samtalene tatt opp, men uten at andre enn vi har tilgang til dem.Når du er på reise, ring våre erfarne sykepleiere uansett hvor du er i verden.Ring 113 når det er akutt og står om liv.Alle medarbeidere er underlagt de samme regler om taushetsplikt. .Velg et annet land, hva kan vi hjelpe deg med?Har du opplevd å bli syk i utlandet? .Tilgjengelig 24/7 - 365 dager i året.Besøk oss på Facebook Ansvarlig redaktør: Direktoratet for e-helse Til toppen.
Kort ventetid, ett sted for alle medisinske henvendelser.
Akutt sykdom eller alvorlig forverring, slapt og medtatt barn eller voksen.

Kontakt oss hvis du trenger øyeblikkelig teknisk support utenfor normal arbeidstid.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap